JOAN CAPRI, EL REI DEL MONÒLEG I UN DELS MITES DE LA CULTURA POPULAR

Joan Capri és una de les grans figures de la cultura popular catalana. Pràcticament tothom (si té una certa edat, si més no) recorda els seus famosos monòlegs (sobretot els dels anys 60) o les seves aparicions a la televisió (ja una mica més endavant).La conferència vol ser una aproximació a la figura de l’actor fent un repàs a la seva vida, però sobretot mirant de descobrir per què els seus monòlegs van ser (i són, encara) tan populars: quins recursos fa servir, a quin públic s’adreça… També vol ser un record molt viu i directe d’aquells monòlegs, per la qual cosa la conferència anirà revestida d’un toc dramatúrgic, gràcies a la col·laboració com a “directora d’escena” de Pepi Sabrià, del grup de Teatre d’Amics de les Arts de Terrassa.

También te podría gustar...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Call Now Button
A %d blogueros les gusta esto: