La bellesa del cosmos

Josep Masalles Román és un científic i divulgador català especialitzat en astronomia. És llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona i enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya. Actualment, és professor i coordinador de les Aules d’Extensió Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Masalles és un dels divulgadors astronòmics més reconeguts de Catalunya. És autor de diversos llibres i articles sobre astronomia, i col·labora habitualment amb mitjans de comunicació com ara TV3, Catalunya Ràdio i El Punt Avui.

El seu interès per l’astronomia va començar quan era un nen. A l’edat de 12 anys, va construir el seu propi telescopi i va començar a observar el cel nocturn. Des de llavors, ha dedicat la seva vida a estudiar i divulgar l’astronomia.

Masalles és un gran comunicador i té la capacitat de fer que l’astronomia sigui accessible a tothom. Les seves xerrades i conferències són sempre atapeïdes i el seu blog i canal de YouTube són molt populars.

A continuació, es detallen alguns dels aspectes més destacats de la seva trajectòria:

Llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona (2006)
Enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (2010)
Professor i coordinador de les Aules d’Extensió Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona (2013-present)
Autor de diversos llibres i articles sobre astronomia
Col·laborador habitual amb mitjans de comunicació
Gran divulgador astronòmic
Algunes de les seves publicacions més destacades són:

“Astronomia per a tothom” (2015)
“El cel nocturn” (2017)
“Els planetes del sistema solar” (2019)
“Les estrelles” (2021)
“Els telescopis” (2022)
Josep Masalles Román és un referent de l’astronomia a Catalunya i una persona que està fent una gran contribució a la divulgació científica.

Call Now Button
%d bloggers like this: