Cloenda de Curs de la Universitat a l’Abast UAB 2024

Resum de la Sortida de l’Aula de Castellbisbal a la Cloenda de Curs de la Universitat a l’Abast UAB

El passat 25 de juny de 2024, alguns alumnes de l’Aula de Castellbisbal van assistir a l’acte de cloenda del curs de la Universitat a l’Abast UAB, a la Sala de Graus de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB. L’esdeveniment, que va tenir lloc de 17:00 a 19:00, va destacar per la seva combinació d’art i coneixement.

La conferència musicada “Cançons d’Amor: El Gran Tema!!! Paraula, Música, Sentiment”, a càrrec de Mariona Sagarra i Trias, va captivar els assistents amb la seva fusió de reflexió acadèmica i interpretació musical en directe. Les intervencions del Rector de la UAB, Dr. Javier Lafuente, i del coordinador acadèmic, Sr. Xavier Verge, van subratllar la importància de la formació continuada.

L’acte va concloure amb un aperitiu, oferint un espai de convivència per als assistents. Els membres de l’Aula de Castellbisbal van valorar molt positivament l’experiència, destacant la qualitat de les activitats i la bona organització de l’esdeveniment. Va ser una jornada enriquidora que va enfortir els llaços entre els participants i va deixar un bon record en tots ells.

Call Now Button
%d bloggers like this: