PresentacióQuè és l’Aula d’Extensió Universitària de Castellbisbal?
És una associació de caràcter cultural i educatiu, sense ànim de lucre, amb plena autonomia, vinculada a la Universitat Autònoma de Barcelona, que és qui vetlla per la qualitat de l’Aula.
S’integra a l’Agrupació d’Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya (AFOPA)

Objectius de l’Aula
Difondre la cultura tot despertant l’interès i satisfent al màxim possible les inquietuds intel·lectuals de les persones que vulguin ampliar els seus coneixements en diverses matèries (història, ciències, salut, art, música, economia, tecnologia, filosofia, ètica,psicologia…) d’una forma amena, dinàmica i participativa.

Què ofereix?
Conferències impartides per professorat universitari i també per especialistes de reconegut prestigi en diferents matèries; totes finalitzaran amb un col·loqui obert als assistents. Les conferències es podran ampliar amb alguna sortida relacionada amb el tema.

Qui hi pot participar?
L’Aula està oberta a totes les persones interessades en la cultura i en el propi desenvolupament personal, sense límit d’edat. No cal tenir una formació específica, sinó ganes d’ampliar coneixements i d’entendre la cultura com un valor a compartir.
Per ser soci de l’Aula, només cal omplir la butlleta d’inscripció amb les dades personals i abonar la quota.

Call Now Button
%d bloggers like this: