L’efecte papallona

L’efecte papallona (des del 2021) és una conferència en la qual, a partir de la geologia, la meteorologia, l’economia, la pintura i la literatura, fem un viatge des d’un dels volcans més actius d’Indonèsia fins a una mansió a la vora del llac Léman, acompanyant escriptors i artistes que ens demostraran que la línia que separa el món real del màgic és, ras i curt, inexistent.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Des de l'AEU de Castellbisbal acomiadem el curs 2021-2022 que valorem molt positivament perquè ens ha permès de recuperar totalment l'activitat, tant pel que fa a les conferències com a les sortides culturals.

Ens posem ja a preparar el curs vinent i esperem retrobar-nos el proper 6 d'octubre a la sala Auditori d'Els Costals amb l'espectacle "La idea d'Europa".

Molta salut i bon estiu!

Call Now Button
%d bloggers like this: