PROJECTE XEC3

El 27 de novembre de 2018 s’ha dut a terme a la Sala d’actes Rectoral de la UAB el II Seminari Projecte de mentoria.

Diverses persones vinculades al grup GRODE (Grup d’Investigació, Orientació i Desenvolupament Educatiu) del Departament de Pedagogia de la UAB han impulsat el projecte XEC3. Aquest projecte promou les relacions intergeneracionals a través de la mentoria de persones ja jubilades a joves estudiants.  La idea bàsica és reconèixer el coneixement i l’expertesa de les persones grans com a aportadors en els aprenentatges que realitzen estudiants de secundària i, en el futur, universitaris.

La Dra. Begoña Román, professora de Filosofia de la Universitat de Barcelona ha ofert la conferència “La cura en la transmissió de coneixement de i en la Universitat”

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Call Now Button
%d bloggers like this: