“ELS ALTRES VEÏNS”:animals i plantes que conviuen amb nosaltres

 

PRESENTACIÓ

 

Pere Alzina Bilbeny  té una llarga experiència en educació mediambiental (Escola de Natura del Corredor, Projecte Escoles Verdes de la Generalitat de Catalunya, ICE de la UAB i de la UB, Fundació Pere Tarrés, Fundació Catalana de l’Esplai)

 

Actualment complementa la seva activitat professional de consultor ambiental amb el guiatge naturalista als parcs naturals del país i als països de l’est d’Europa i també amb conferències i cursos ambientals.

 

És autor d’itineraris i guies de natura i ha participat en diversos projectes mediambientals: Maleta de l’aire, Projecte Orenetes, Envàs on vas, Els altres veïns…)

“Els altres veïns”: animals i plantes que conviuen amb nosaltres

És una xerrada sobre les plantes i els animalons que comparteixen diàriament la seva vida amb nosaltres i que, malgrat tot, són encara força desconeguts. Els falciots, els xoriguers, els dragonets, els ratolins, les paneroles, les formigues, els plàtans i els líquens són alguns dels protagonistes d’aquesta xerrada amanida amb els trets bàsics dels ecosistemes urbans.

 

PAlzina 131218-min

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Call Now Button
%d bloggers like this: