Sempre han parlat per nosaltres. Un assaig sobre feminisme i identitat

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es 20201008_191148_optimized-1024x576.jpg

‘Les dones nascudes en famílies musulmanes que aspirem a la igualtat i la llibertat ens trobem en una cruïlla.D’una banda hem de fer un procés difícil i dolorós de confrontació amb els valors que imperen en les nostres famílies i en les societats de les que procedim i de l’altra ens trobem amb fenòmens que van en contra d’aquesta lluita: el fonamentalisme islamista, el racisme que instrumentalitza la nostra situació, el relativisme de certes esquerres i fins i tot d’alguns sectors del feminisme. Per això cal tornar a recordar el masclisme concret que ens condiciona i reivindicar de nou la igualtat sense condicionants.’

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Najat-08102020-min-736x1024.jpg

Imagen

También te podría gustar...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Call Now Button
A %d blogueros les gusta esto: