Javier Quirós, obra i trajectòria

Javier Quirós, obra i
trajectòria

Del 19 de gener
al 26 de febrer
de 2017

Nascut el 1926 a Andújar (Jaén), Javier Quirós és un artista dedicat a la pintura i l’escultura, amb les que s’ha guanyat la vida des de ben jove i que actualment, ja retirat, passeja pels carrers de Castellbisbal.

Amb habilitats artístiques innates, Quirós va rebre formació específica en dues escoles de reconegut prestigi en aquest àmbit d’Andalusia. Als 15 anys, va començar a estudiar a l’Escola d’Art d’Andújar on va aprendre els principis bàsics del dibuix i modelat. Més tard, mentre realitzava el servei militar, va ingressar a l’Escola de Belles Arts de Sevilla on, principalment, hi va aprendre dibuix i pintura.

La seva arribada a Catalunya va ser el 1968, arribant-hi uns mesos abans que la resta de la seva família. Viu a Castellbisbal des del 2002 on,  ja jubilat, va traslladar-se, juntament amb la seva dona. Aquí hi viuen també la seva filla i tres dels seus néts.

Enguany ha fet els noranta anys i, fins fa pocs mesos, encara dedicava part del seu temps a la pintura. Actualment segueix participant en activitats culturals i associatives del municipi.

Cartell_expo_Javier_Quir_s_

 

 

Call Now Button
%d bloggers like this: