Festa Major

A l’Aula fem Festa Major

“Desvetllant poemes”, recital de poesia i música amb Núria Feliu i Jordi Arís

Dimecres, 18 de gener de 2017 a les 19:00

A les 19.00 hores, a la sala d’actes de l’Ajuntament

Clica aquí i descobreix-ho

Núria Feliu i Mestres,

Cantatriu nascuda al poble de Sants, on viu encara. Allí els seus conciutadans han posat una placa commemorativa a la façana de la casa on va néixer. Ha tingut un paper important en la normalització de la llengua fent teatre, cançó, ràdio, televisió, lectura de  poesia…

Durant més de 50 anys Núria Feliu ha recreat i ha enregistrat 500 temes de totes les millors cançons del món, així com cançons dels nostres poetes i compositors.

Cada disc nou que ha anat sorgint ha comportat centenars de recitals fets amunt i avall dels nostres Països Catalans, en Casals Catalans d’arreu del món i en els llocs més emblemàtics de la cultura catalana.

 

Javier Quirós, obra i
trajectòria

Del 19 de gener
al 26 de febrer
de 2017

 Clica aquí i descobreix-ho

Nascut el 1926 a Andújar (Jaén), Javier Quirós és un artista dedicat a la pintura i l’escultura, amb les que s’ha guanyat la vida des de ben jove i que actualment, ja retirat, passeja pels carrers de Castellbisbal.

Amb habilitats artístiques innates, Quirós va rebre formació específica en dues escoles de reconegut prestigi en aquest àmbit d’Andalusia. Als 15 anys, va començar a estudiar a l’Escola d’Art d’Andújar on va aprendre els principis bàsics del dibuix i modelat. Més tard, mentre realitzava el servei militar, va ingressar a l’Escola de Belles Arts de Sevilla on, principalment, hi va aprendre dibuix i pintura.

La seva arribada a Catalunya va ser el 1968, arribant-hi uns mesos abans que la resta de la seva família. Viu a Castellbisbal des del 2002 on,  ja jubilat, va traslladar-se, juntament amb la seva dona. Aquí hi viuen també la seva filla i tres dels seus néts.

Enguany ha fet els noranta anys i, fins fa pocs mesos, encara dedicava part del seu temps a la pintura. Actualment segueix participant en activitats culturals i associatives del municipi.

 

 

VISITA GUIADA A LA SAGRADA FAMÍLIA

Diumenge 29 de gener de 2017

Passeu-ho als vostres amics i familiars.

Clica aquí i descobreix-ho

Call Now Button
%d bloggers like this: