El Barça i la xiulada al règim de Primo de Rivera

Tanquem aquest cicle que vam iniciar el passat mes de maig, enviant-vos petits documents setmanals, ja que no hem pogut portar a terme l´activitat habitual.De la mà del seu autor Ferran Vital, adjuntem la història de El Barça i la xiulada al règim de Primo de Rivera, publicada el novembre de 2011.Vegeu el vídeo-document (2´28´´) de la situació al camp en aquella ocasió.

Bon estiu i fins a la tardor.

Mes

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Des de l'AEU de Castellbisbal acomiadem el curs 2021-2022 que valorem molt positivament perquè ens ha permès de recuperar totalment l'activitat, tant pel que fa a les conferències com a les sortides culturals.

Ens posem ja a preparar el curs vinent i esperem retrobar-nos el proper 6 d'octubre a la sala Auditori d'Els Costals amb l'espectacle "La idea d'Europa".

Molta salut i bon estiu!

Call Now Button
%d bloggers like this: