Coneixeu Els Karamazoff ?

Hem buscat un documental emès per TV3 el 21-01-2017 on aquest grup d´artistes de Barcelona expliquen la seva experiència al SoHo de NY dels anys 70 i 80.Coneixerem les seves obres i també d´altres artistes, uns més coneguts que altres amb qui van conviure, tals com, Andy Warhol, Yoko Ono, Lou Reed i molts més.Aquesta colla d´artistes catalans es van conèixer allà i, anys més tard, fent un brindis amb vodka, van decidir anomenar-se “Els Karamazoff”.Amb les fotos i vídeos que aporten al documental, ens situaran al SoHo de NY, i podrem veure l´arquitectura característica de la zona i els lofts famosos on vivien.L’origen té lloc en un barri de Manhattan, a Nova York (EUA), limitat pels carrers Houston, Canal, Bowery i West.SoHo deu el seu nom al fet que és la zona situada al sud del carrer Houston: So-uth of Ho-uston .El vídeo té una durada d´1 hora i 25 minuts, que sempre podeu abandonar i reprendre al minut on l´heu deixat. També hi veureu els autors i la sinopsi al peu.És un document que creiem molt interessant i que esperem que us agradi i atrapi. 
Cliqueu l´enllaç
 :https://www.ccma.cat/premsa/el-documental-estrena-els-karamazoff/nota-de-premsa/2768841/

Bon cap de setmana !!

AEU de Castellbisbal 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Call Now Button
%d bloggers like this: