“Els humans no som la millor espècie des del punt de vista evolutiu”


El dia 5 d’abril de 2018 vam tenir la sort de poder gaudir de la conferència Sostenibilitat planetària: realitat o quimera? a càrrec del doctor Martí Boada i Juncà, seguida, el dia 22 d’abril de 2018,d’una passejada pel bosc de la vall d’Olzinelles, acompanyats i guiats pel mateix professor (adjuntem unes fotos de record).Aquests darrers dies hem sabut que el doctor Martí Boada, mestre de molts professionals que treballen a l’àmbit de l’ecologia, es retira de la docència acadèmica que durant tants anys ha exercit a la Universitat Autònoma de Barcelona.És per això que aquest cap de setmana us proposem una entrevista que per aquest motiu li ha estat feta a El Matí de Catalunya Ràdio per Mònica Terribas
.

Doctor en Ciències Ambientals, geògraf i naturalista, ara tanca una etapa i es jubila com a professor universitari. Hem parlat amb ell sobre el repte que comporta el canvi climàtic i la poca capacitat dels líders polítics per enfrontar-s’hi. Diu Boada que som davant un dels desafiaments més grans de la història de la humanitat, però “no hem d’alarmar, sinó capacitar les persones perquè comprenguin el que està passant”.

Podem recordar l’agradable  SORTIDA A LA VALL D’OLZINELLES

També us passem un vídeo divulgatiu (3´32´´) sobre l’actuació de la Fundació Rivus a la conca del riu Besòs per millorar la qualitat del seu sistema ecològic.El guió d’aquest vídeo és d’en Martí Boada.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Call Now Button
%d bloggers like this: