US DESITGEM UN BON ESTIU I FINS AVIAT

Benvolguts sòcies i socis de l´Aula,
Hem arribat al final del curs 2019 – 2020.A partir del mes de febrer, no hem pogut desenvolupar les activitats que teníem previstes en el programa a causa del confinament per la covid-19.Això també ha comportat que no ens hàgim pogut veure ni, com fem sempre en aquestes dates, acomiadar-nos tots plegats del curs d´una manera presencial i lúdica.
Mantenim la voluntat i la il·lusió que el proper curs ens puguem retrobar i per això hem programat tres conferències: una a l´octubre, una al novembre i una al desembre, seguint el criteri de prudència i d´incorporació progressiva a la nostra activitat.N´informarem adequadament al programa del 1er trimestre del curs vinent.
Us desitgem un bon estiu i fins aviat. Cuideu-vos molt.
La Junta de l´Aula d´Extensió Universitària de Castellbisbal

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Call Now Button
%d bloggers like this: