MANIFEST DE LA COORDINADORA D’AULES DE FORMACIÓ PERMANENT PER A LA GENT GRAN.

AVUI, 29 DE SETEMBRE DE 2017,

 

AFOPA, L’AGRUPACIÓ D’AULES DE FORMACIÓ PERMANENT PER A LA GENT GRAN DE CATALUNYA, DAVANT LES CIRCUMSTÀNCIES QUE S’ESTAN DONANT EN EL NOSTRE TERRITORI, TOT I SER UNA INSTITUCIÓ QUE ES DECLARA APOLÍTICA, NO POT MENYS  DE FER UNA MANIFESTACIÓ EN FAVOR DEL DIÀLEG COM LA  VIA ÚNICA POSSIBLE PER L’ENTENIMENT DINS D’UN MARC DEMOCRÀTIC I  DE LLIBERTATS, ON ES PUGUI  DESENVOLUPAR LA CONVIVÈNCIA I ES CONSIDERIN ELS DRETS FONAMENTALS DELS POBLES, A FI I  EFECTE DE CONTRIBUIR A LA CONSTRUCCIÓ D’UN FUTUR MILLOR PER A NOSALTRES I LES GENERACIONS VINENTS.

AMB AQUESTA DECLARACIÓ  AFOPA S’AFEGEIX A   LA DECLARACIÓ  MANIFESTADA PER LES DIVERSES  UNIVERSITATS CATALANES,  A LES QUALS ESTEM  VINCULATS.

 

LA JUNTA DIRECTIVA AFOPA

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Call Now Button
%d bloggers like this: