Sant Jordi 2016: Visiteu la nostra parada!

Per Sant Jordi, hem fet aquesta tria de llibres relacionats amb autors o temes que s’han tractat en algunes de les conferències del’Aula i que podreu trobar a la nostra parada:

 

Moon River. Vicenç Villatoro. Editorial Columna.

A l’espera del resultat d’una analítica, en Pere seu en un banc a la galeria mig buida de la tercera planta de l’Hospital Clínic el matí d’un diumenge onze de setembre, i té tot un dia buit al davant. … Una novel·la sobre l’amor i la por de perdre’l.

moon-river

 

Llibre de les bèsties. Ramon Llull. Versió moderna de Miquel Desclot.

Coll·lecció A tot vent. Editorial Proa.

Faula que satiritza el món dels humans a partir de les lluites entre els animals i, sobretot, de les intrigues de la guineu per aconseguir el poder.

llibre de les besties

 

Revolució i esperança: els últims testimonis de la Guerra Civil. Josep M. Solé i Sabaté. Ara Llibres.

De vegades, les paraules no se les enduu el vent. Si es posen negre sobre blanc, les vivències i els records perduren i ajuden a guanyar la batalla contra l’oblit. Lúltima oportunitat de conèixer nous testimonis sobre la Guerra Civil en les paraules del últims supervivents.

559_revolucio-i-esperanca-els-ultims-testimonis-de-la-guerra-civil

Ben educats. Salvador Cardús. Editorial La Campana.

Salvador Cardús proposa una manera alternativa de pensar el civisme. Una nova manera de perlar-ne i sobretot d’usar-lo que l’alliberi de l’estigma del conservadorisme i el posi al servei del progrés social i polític.

220-Ben-educatsSalvador-Cardús-401x609

La maledicció dels Palmisano. Rafael Nadal. Grup 62.

Una novel·la sobre el destí i la força commovedora de l’amor en les hores dramàtiques que van seguir al bombardeig de Bari la nit del 2 de desembre de 1943.

Rafel-Nadal-Palmisano

 

Brevíssima relació de la destrucció de la Història. La falsificació de la descoberta catalana d’Amèrica. Jordi Bilbeny. Librooks.

Jordi Bilbeny és fundador de l’Institut Nova Història i autor polifacètic de nombrosos llibres i articles sobre la censura practicada als fets històrics per obtenir versió que ens ha estat explicada.

BREVISIMA_0

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Call Now Button
%d bloggers like this: