INFORMACIÓ CURS 2015-2016

Benvolguts socis i sòcies,

Us fem arribar informació procedent de la Universitat a l´Abast de la UAB a la que l´Aula està vinculada, per si fos del vostre interès.
Qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres. 
Salutacions cordials.
AEU de Castellbisbal

estudia-a-la-uab

Benvolguts, benvolgudes,

La setmana vinent s’obre un nou període de matriculació d’Aprenent al Campus, iniciativa en el marc del programa La Universitat a l’Abast que ofereix a persones majors de 50 anys la possibilitat de cursar assignatures dels diferents estudis que s’imparteixen a la UAB, sense necessitat de disposar de cap titulació prèvia ni cap prova d’accés.

Poden consultar tota l’oferta formativa a la nostra Guia de l’Estudiant, que trobaran al nostre web: www.uab.cat/abast. El pla d’estudis és obert, pel què no hi ha un mínim ni un màxim d’assignatures a matricular. Es poden combinar assignatures provinents de diferents titulacions, i l’avaluació sempre és opcional. Sí que cal, però, tenir en compte que les assignatures que començaran al febrer són les corresponents al segon semestre.

El període de matriculació s’inicia el proper dilluns 25 de gener, i finalitza el 3 de febrer. Totes les assignatures comencen la setmana del 8 de febrer. Per matricular-se cal adreçar-se a la secretaria de l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB (Edifici del Rectorat). Si ho desitgen, estem a la seva disposició per concertar una entrevista en la que poder orientar els estudis a cursar.

Ben cordialment,

La Universitat a l’Abast – Coordinador Tècnic

Institut de Ciències de l’Educació – UAB

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Call Now Button
%d bloggers like this: